Varmesæde i praktisk taske. Transportabelt sæde med varme

Varmesæde i praktisk taske

Tag varmen med dig og sid lunt og godt, uanset hvor du er – ude eller inde.

Transportabel varmesæde fra Nordic Heat forvandler det koldeste underlag til en lun stol. Varmesædet er designet i en praktisk taske, så du altid har et varmt underlag at sidde på, hvis du for eksempel sidder på en kold tribune og ser fodbold, venter på vildtet i skoven eller er på picnic en kølig sommeraften. Det medfølgende batteri er kraftigt nok til at sikre dig op til syv timers behagelig varme, hvor end du sidder.

Nyder du friluftslivet alle årets dage, og holder en kølig årstid dig ikke fra at sidde på stadion og heppe på dit hold, så ved du, hvor kolde de fornøjelser kan være. Ikke mindst hvis du sidder stille i længere tid. Med et varmesæde får du en lun og komfortabel siddeplads, uanset om du hviler dig på en sten eller en bænk – ude eller inde. Nordic Heats batteriopvarmede varmesæde er nem at have med og foldes hurtigt sammen i tasken.

 

Med et varmesæde i en praktisk taske kan du tage varmen med dig og holde kulden væk på selv de koldeste dage. Hvis du ofte færdes i naturen eller til aktiviteter, hvor du har brug for at hvile benene af og til, behøver du ikke tænke på at blive kold, blot fordi du sætter dig ned. Varmesædet fra Nordic Heat sørger for, at du har et varmt underlag at sidde på i op til syv timer på én batteriopladning.

En fast del af udstyret
Lad det transportable varmesæde blive en fast del af dit udstyr, når du skal være udenfor i længere tid ad gangen. Er du jæger, kender du sikkert alt til at blive kold i hele kroppen, før byttet er nedlagt. Og en efterårsdag på sidelinjen til en fodboldkamp kan nemt blive alt andet end behagelig, hvis du først begynder at fryse. Med varmesædet i en praktisk taske lige til at klappe ud behøver du ikke håbe på, at dommeren snart fløjter kampen.

Reguler selv temperaturen
Nogle dage har du bare brug for lidt lunt at varme dig på, andre dage kræver det fuldt blus at holde varmen. Med et enkelt tryk på kontrolknappen tænder og regulerer du for varmen i tre forskellige niveauer. Selv i meget stærk kulde kan du derfor glæde dig over den behagelige temperatur, der breder sig til hele kroppen. Du kan bruge varmesædet i al slags og hurtigt pakke det sammen, når du skal hjem. Varmen produceres af et lille batteri, der placeres i en specialsyet lomme under sædet, hvor det ikke generer. Batteriet varmer de ultrafine kulfibertråde op, der er indvævet i sædets tekstil, og du får varme i op til syv timer med én opladning, hvis du indstiller temperaturen på lav.

Varmt tøj til friluftsfolket

Varmesædet er en nyhed fra Nordic Heat, der har specialiseret sig i at udvikle tøj med indbygget varme, som for eksempel batteriopvarmet undertøj, veste, handsker og såler. Varmetøjet har været ude at arbejde hos blandt andre håndværkere, dykkere, cyklister, ryttere andre friluftsmennesker i flere år, og på baggrund af tilbagemeldinger justerer og forbedrer Nordic Heat løbende på detaljer, der kan gøre batteriopvarmet tøj endnu mere komfortabelt.

Tåler vand

Varmesædet rengøres bedst med en opvaskebørste og en mild sæbeopløsning. Husk at tage batteriet ud først. Du bør ikke gennemvæde varmesædet, men er du ude i silende regn kan både selve sædet og batteriet dog sagtens tåle det.

Din sikkerhed har højeste prioritet
Nordic Heat prioriterer sikkerhed højst, og derfor tester vi løbende vores produkter for at være helt sikre på, at de lever op til gældende krav og lovgivning. Alle vores produkter er CE og RoHS godkendt og bliver produceret på en ISO9001-certificeret fabrik med høj kvalitetskontrol.

HÅNDVÆRKER – Få varmen tilbage i kroppen, mens du holder frokostpause med et varmesæde.

JÆGER – Sid lunt og godt på et varmesæde, mens du venter på, at vildtet dukker op.

FISKER – Batteriopvarmet tøj og varmesæde – en fast del af dit udstyr.

Varmesæde i praktisk taske

Batteriopvarmet sæde er lige til at tage under armen. Køb varmesæde fra Nordic Heat her og nyd et varmt underlag på de kolde dage.

montahko-logo-2

Montahko sælger bl.a. tøj med varme fra Nordic Heat. Brugstøj der virker og som giver fuld valuta for pengene.

Scroll til toppen