Varmevest. Vest med indbygget varme

Vest med batteri varme

Du behøver ikke længere at pakke dig ind i flere lag varmt tøj, for at færdes udendørs i vinterkulden. 

Med en varmevest, bestemmer du selv dit mikroklima. Du skifter let mellem 3 varmeniveauer, lav, middel og høj varme.

Vesten har 3 indsyet varmezoner, fremstillet i ultra-tynde kulfibre. Nu kan du bevare din bevægelsesfrihed og samtidig holde dig varm.

Varm vest. Vest med indbygget el-varme

Snyd vinterkulden i en vest med batteri varme. Bestem selv dit mikroklima - varmevesten har 3 varmezoner og varmen kan du indstille i 3 forskellige niveauer.

Se mere: https://www.coolstuff.dk/Varmevest

Video demo af termo varmevest med varme

Varmeveste til Herrer og Damer

Tøj med varme fås i flere udgaver.  Softshell vestene passer til både herrer og damer. Den vatterede quiltet vest fås i sort og hvid til damer og i sort til herrer.
Vestene fås i størrelser fra 2XS - 4XL. Leveres komplet med lader og batteri.

Tilbehør til veste med el varme

Med ekstra tilbehør til din vest, kan du tilpasse udstyr efter dit behov. Ekstra batterier og lader er altid rart at have, mens en 12V lader gør, at du kan oplade batterier i bilen, når du er på farten.

It's Cool To Be Warm

Nu kan du holde varmen og være aktiv udendørs hele året. I tøj med indbygget el-varme holder du let varmen, uden at det går ud over din bevægelsesfrihed!

01. Varmt og smart

Nyeste teknologi, smart design og god pasform, sikrer dig varmen samtidig med, at du ser smart ud.

02. Slip for lag på lag

Du slipper for at iføre dig alt for mange lag polstret tøj. 

03. Fuld bevægelsesfrihed

Extreme Comfort Technologi erstatter tykke isolerende lag tøj. Du kan bevæge dig frit.

04. Stort sortiment

Konstant udvikling sikrer dig et stort udvalg af ekstra tilbehør, tilpasset alle mulige forhold.

En varmevest gør vinterkulden til en leg

Et enkelt tryk på knappen og en herlig temperatur breder sig fra varmevestens tre zoner og giver velvære i hele kroppen. Nordic Heats veste er særligt udviklet til det omskiftelige danske vejr, hvor det hurtigt kan blive meget koldt. Det batteri-opvarmede tøj er produceret i en høj kvalitet med stor slidstyrke og sans for godt design.

Den opvarmede vest gør udelivet mere komfortabelt. Den tynde og lette vest, giver dig fuld bevægelsesfrihed, når du er aktiv – og de 3 indbyggede varmezoner omslutter dig med dejlig varme, når du har brug for det.

Outdoor-livet er nemlig sjovest, når man ikke fryser, hvilket man let kan komme til, hvis man er ude i flere timer. For eksempel på golfbanen, på ridestævne eller i haven, hvor man skiftevis står stille og bevæger sig. Med et enkelt tryk på knappen kan du tænde for og regulere varmen i den lette vest med tre varmeindstillinger.

Slip for lag på lag

Både de veldesignede quiltede veste og de praktiske softshell veste, er en del af en serie af varmebeklædning fra Nordic Heat, som er særligt udviklet til det omskiftelige danske vejr, hvor det kan blive rigtig koldt. 

Tøjet har flerevarmezoner, så du slipper for at polstre dig med alt for mange lag tøj. Vestenen er for eksempel designet med tre varmezoner af indvævede tynde kulfibertråde placeret på brystet og ryggen, det giver den bedste cirkulation af varme og velvære til hele kroppen.

Stor bevægelsesfrihed

Vesten er syet af et højteknologisk materiale, som er åndbart, smidigt og slidstærkt. Den virker samtidig som en windbreaker og er vandafvisende. Derfor er varmevesten i sig selv en god ven på en kølig dag, og når du begynder at føle dig kold, tænder du blot for varmen. Med Xtreme Comfort Technology er den traditionelle tykke isolering udskiftet med hårfine mikrofibre og tillader derved fuld bevægelsesfrihed. Varmevesten er derfor perfekt til dig, der gerne vil nyde naturen – også når det er koldt – uden at være hæmmet af tykke, polstrede jakker.

Det lette, men kraftige lithium-batteri kan give varme i over fem timer på en enkelt opladning. Batteriet fylder ikke mere end en lille mobiltelefon i lommen.

Varmt og smart

Nordic Heat tilbyder en serie af tøj med indbygget varme og udvikler konstant nye løsninger, der gør batteriopvarmet beklædning endnu bedre. Tusindvis af håndværkere, lystfiskere, dykkere, ryttere, havefolk og cyklister blandt mange andre har gennem årene haft fornøjelse af den behagelige varme, som både veste, undertøj, handsker og såler giver. På baggrund af de mange tilbagemeldinger finpudser Nordic Heat på detaljer, der kan imødekomme brugernes ønsker om størst mulig bevægelsesfrihed i tøjet med indbygget varme. Det gælder i alt fra batteriets placering, pasform og design af varmetøj, så det ikke blot er varmt og praktisk, men også klassisk og smart.

Både varmevest, handsker og undertøj kan vaskes ved 30 grader – husk blot at fjerne batteriet. Skulle det ske, at man bliver våd fra yderst til inderst, kan batteriet dog sagtens tåle det.

  • GOLF – En batteriopvarmet vest eller handsker med indbygget varme bliver hurtigt dine bedste venner på golfbanen, når du venter på din tur til at slå.
  • CYKLING – Pause eller punktering? Med et tryk på knappen holder vesten dig varm og klar til næste etape.
  • SKI – Undgå de mange lag på lag med batteriopvarmet langt undertøj og varme vinterhandsker.

Se hvad andre mener:

Erik B. Jørgensen tester damevesten her:

Varmevest i hvid quilt til damer

Mit Jagtblad anmelder herrevesten her:

Sort Softshell Varmevest
Scroll til toppen